TEDx Team

TEDxTilburgUniversity is een initiatief dat is ontstaan door verschillende studenten, die studeren aan de Universiteit van Tilburg. Het is een heel divers team. Ze studeren aan de faculteiten Economie, Management en Recht. Maak nu kennis met het team.

Chairman & Licentiehouder - Mike Nelissen

Hallo! Ik ben Mike Nelissen en ben de voorzitter van het prachtige en derde TEDxTilburgUniversity. Ik ben 21 jaar oud en volg momenteel de Bachelor of Business Economics & IT. Vier jaar geleden heb ik kennisgemaakt met TED en ik vind het concept om ideeën te delen zeer interessant. Vorig jaar heb ik als vrijwilliger meegedaan op TEDxTilburgUniversity en daardoor raakte ik geïnspireerd om het zelf te organiseren. Ik ben erg dankbaar dat ik de eer heb gekregen van het TEDx evenement om het dit jaar te mogen organiseren, met als thema innoveren.

Penningmeester - Iris Schonenberg

Mijn naam is Iris Schonenberg en ik ben 20 jaar oud. Ik volg momenteel de Master Information Management aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn bestuursjaar in 2013-2014, heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging en ik ben erg blij met deze uitdaging: TEDxTilburgUniversity. Ik ben dit jaar de penningmeester van TEDxTilburgUniversity.

Speaker Liaison - Maartje Abrahams

Hallo daar! Mijn naam is Maartje Abrahams en ik volg momenteel de opleiding Master Strategic Management. Ik ben lid geworden van het TEDxTilburgUniversity team. Ik houd van het innovatieve en creatieve concept van de TED en ik kom graag in contact met inspirerende mensen. Ik was op zoek naar een extra uitdaging. Het thema van dit jaar is erg interessant, dit komt door de verschillende gebieden die toegepast kunnen worden op het thema. Binnen het team zal mijn primaire verantwoordelijkheid bestaan uit het contact onderhouden met de sprekers van TEDxTilburgUniversity. Ook zal ik Indy van Weijen helpen met de marketing tijdens het evenement.

Secretaris - Jantine Verboven

Hoi! Het is leuk om je hier te zien op onze website! Ik ben Jantine Verboven, momenteel 24 jaar oud en ik volg de pre-master Law & Technologie aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben secretaris van ons team voor TEDxTilburgUniversity.

Community Manager - Sjoerd Marinussen

Hallo iedereen! Mijn naam is Sjoerd Marinussen en ik zit momenteel in het bestuur van Asset | SBIT. Nadat ik bij de laatste TEDxTilburgUniversity ben geweest, heb ik de keuze gemaakt om dit evenement zelf te willen organiseren. Alle elementen die er dit jaar bij komen kijken, maken het een interessant project. Ik ben de community manager van de TEDxTilburgUniversity en mijn verantwoordelijkheid bestaat uit het contact houden met de universiteit.

Partner Liaison - Lars van Beek

Hallo iedereen! Mijn naam is Lars van Beek. Ik ben 24 jaar en woon in de prachtige stad Tilburg. Ik hoop in januari af te studeren aan de Master Information Management aan de Universiteit van Tilburg. Ik heb besloten om mezelf aan te sluiten bij de TEDxTilburgUniversity, omdat ik graag met mensen in gesprek ga over innovatieve en creatieve ideeën. Ik ben dit jaar partner liaison en dat zie ik als zeer divers en uitdagend.

PR & Marketing - Indy van Weijen

Welkom terug bij TEDxTilburgUniversity! Mijn naam is Indy van Weijen en dit is mijn tweede jaar bij de TEDxTilburgUniversity team. Vorig jaar ben ik halverwege bij het team gekomen en heb ik geholpen waar ik kon. Het organiseren van een evenement als TEDx is een geweldig leermoment, dus daarom heb ik besloten om weer mee te doen! Ik zal dit jaar zorgen voor de PR en Marketing zaken als promotie, posters, etc.

Coach - Sander Datema

Sander Datema coachte mensen door hen de juiste te vragen te stellen, zodat zij hun verhaal kunnen vertellen. Hij helpt sprekers met hun presentaties en optredens. Hij is ook productieteam lid van TEDxNijmegen en is adviseur voor de sprekers voor de artsen van het RadboudUMC (Nijmegen). Hij geeft door 'The Next Speaker' lezingen over dit onderwerp. De vorige editie is Sander ook coach geweest van dit prachtige evenement. Dit jaar heeft hij de verantwoordelijkheid om de sprekers goed te trainen.

Short-Term Advisory - Academic Forum

Academic Forum is de plek voor het uitwisselen en het bestuderen van actuele thema's die van belang zijn binnen de wetenschap, de samenleving en het leven van mensen. Het uitgangspunt daarbij is dat de universiteit meer is dan een plek waar academische kennis en vaardigheden worden ontwikkeld. Bij de academische vorming gaat het over meer dan alleen maar een overdracht van kennis. De voorbereiding van jongeren op hun verantwoordelijke posities in de maatschappij is minstens zo belangrijk.

Long-Term Advisory - Raad van Advisory

TEDxTilburgUniversity wordt georganiseerd in samenwerking met een adviesraad. Deze bestaat uit verschillende mensen en organen van binnen en buiten de Universiteit van Tilburg.

Deze lijst zal, zodra we meer mensen in het bestuur van de Adviesraad hebben, worden aangevuld.

Voor TEDxTilburgUniversity 2015 bestaat de Raad van Bestuur uit: